woop woop

hello!
internet dampar fortfarande såå aa. Nu ska jag snart äta eller kanske om en timme eller såå, sen vid tio åker jag och några andra till cornelia och gör efterrätt och myser gaal1. tror vi skulle gå till södederbymalmsgropen och kolla på raketer men vi får e hur det blir.




inget internet

shoo, har inte haft nåt internet på nästan hela dagen så jag har inte kunnat blogga. Har iallafall varit inne i stan med tjejerna och kolla på bio. Kom väl hem för någon timme sen.
men nu ska jag fortsätta kolla på gossip girl.
här får ni lite random bilder.

Bäddat om från julsättet




Lite pyssel för någon kväll sen, har dock lossnat en sten från sista bilden

inspererad

Jag är i stort behov av att behöva göra något just nu! Har bara suttit hemma och häckat hela dagen och varit lite social mot farfar som var här och drack kaffe. Jag önskar att jag hade färdigheterna att fixa min fula syslöjdsklänning lite snyggare och slutföra den. Och framför allt slutföra den, men jag är ute efter lite enklare pyssel. Men jag får väl börja med att städa rummet. Varför blir det alltid så stökigt efter jul/födelsedag?


stressigt

Det var så sjukt mycket i skolan precis innan avslutningen, but now i'm back!
Någon som hade en mysig jul då? Jag hade en mysig, men ganska så tråkig julafton. Det var bara jag, mamma och pappa. Men juldagen var roligare!
Jag fick även allt jag önskade mig i julklapp! Det bästa var nog datorn jag fick av min snälla bror. En stor Asus, inte för att jag vet mycket om datorer men den är skitbra i jämnförelse med min gamla. Fick även ett guldkors med kedja av mormor och morfar, och som jag hade tjatat. Och den efterlängtade vera wang parfymen!
+ myyyycket mer!! Har tyvärr inga blder att bjuda på.
cya

panties

 
                                

#











inget liv

Inte så rolig dag för mig idag! Blev inte klar med svenskan på lektionen, behövde åka in till stan bara för att hämta mitt id-kort, Ensam!
Och så missade jag träningen också. Resten av kvällen har gått åt till att plugga, har verkligen sjukt mycket nu innan betygen.

I veckan:
Tis: spanska, kör, plugga
On: engelska, träna, plugga, öppet hus
To: svenska, kör, plugga
Fr: Fysikprov!, plugga
Lö:
Sö: kör


Seriöööst, skolan tar livet av mig!


Plugg

Sha sha bloggen!
Har väl inte gjort nåt speciellt idag. Gick till tyrestabys julmarkad med mamma, bakat lite, städat, pysslat och nu vankas plugg. Hittade inget på julmarknaden förrutom en strut polkagrisar, men vi var mest där för hundträning. Måste skriva lite på svenskan och göra klart biologin och öva på fysiken.
Cyaa

shoppingdag med tjejjorna

Shoo.
Har varit i stan och julhandlat lite med vännerna. Jättemysigt! Dock lite sura miner på slutet, menmen. Hittade två julklappar och ett halsband till mig själv. Har gjort om lite i mitt rum oxå. Hatar mitt rum, så jag får väl göra det bästa av situationen!
Nu ska jag ta och damsuga. Eller det gör jag kanske imorn istället, aja
Hejdå! ♥


Skitmysiga tröjor!

RSS 2.0