tjugoniondefebruaritvåtusenelva

Kom nyss hem från en liten promenad i solen, sååå mysigt. Tjejjorna gick för ett tag sen och nu ska jag ut i solen och fortsätta lyssna på twilight på engelska. Bilder från igårkväll kommer senare. Även presenterna från mamma och pappa.
Nej, nu ska jag gå ut!


soo true



bio

Shooo, dagen har spenderats med Nesti och Fanie och senare med tjejjorna i biosalongen för att se 'Shoo Bree'. Sjuuukt dålig, hahahah , jag förstörde nog filmen för Fanie för jag snackde bort hela filmen för henne. Hahahaha. Imorn är det min födelsedag och jag ska nog bara slappa tror jag, sen på kvällen kommer tjejjorna och sover över. Myyys. Men nu ska jag döda tiden med lite gamla 'One Tee Hill' avsnitt. Väntar på att 'Pretty Little Liars' börjar i usa och jag ska kolla på livestreemen.


Balfrisyr nästa? Såååå fint!


finbesök

Shooo, mormor och morfar var här över dan bara för att fira min och mammas fördelsedag. Fick lite presenter och vi bjöd på smörgåstårta och kladdkaka som jag tyvärr inte fick nån bild på.


mamma envisades att ha en flagga bortet fast den inte fick plats



Har redan läst alla twilight böcker men denna gick i 4 delar i thailand och den är ett måste i bokhyllan.



en snebild på mormor


man måste bara älska hoffmaestro




tipstipstipstipstipstips









Hittade den här bloggen på blogg.se's framsida och blev helt förälskad av bilderna. För en tjej som gillar 'gammaldags' och sliten inredning är det här en dröm!
Kolla in den här


looov

sho, har lov nu så kan väl försöka blogga igen. Idag kom jasmine och sara hit och vi jobbade på vår svenska redovisning. Hahaha vi kom inte så långt men det är en början iaf.
Sitter och kollar på mello nu men ska snart gå in till mig och titta på 'Tangled' och strecha.
Cornelia ska fixa en header till mig nu på lovet så det blir lite liv här inne på bloggen.



Älskar bilden, Leslie Ann O'Dell

+


har ni träffat min stalker nr 1?


RSS 2.0