köpt idag!!


mysig halsduk GinaTricot

Trosor 3x GinaTricot

Och en almenacka, det kändes som om det skulle behövas i nian.
Egentligen åkte jag till centrum för att handla ett par jeansleggins på H&M men jag glömde legitimation och utan det kan man inte handla på personalkortet. 

glaaass




              Skulle publiceras runt sju, men smart som man e glömde jag klicka på 'plublicera'

bilder från igår






slappar dag

tjooo
Vaknade runt åtta idag och var skit trött, fast jag hade fått tillräckligt med sömn. Hmm, inte bra. Känner mig skitstressad. Måste göra lite val och prioritera vad som är viktigt och vad jag vill göra. Och så har jag haft ont i huvudet hela tiden i två dagar. Har ingen aning om vad det är från heller, jag brukar alltid få ont i huvudet när det är lågtryck men det är det ju inte nu. Aja får väl se om jag börjar bli sjuk eller vad det nu är.
 
Imorn ska jag kanske till... någonstans hahah. Nej men jag vill köpa tre par byxor som jag har suktat efter ett bra tag nu. Och nu ska jag fanemej dra mitt feta arsle till nåt centrum och köpa sakerna.
Sedan på kvällen ska jag ha en ''kräftskiva-knytis-typ'' för dom som gillar kräftor och dom som inte gör det får ta med sig nåt annat. Ska bli mysigt. Tyvärr kan ingen sova här (hoppas ni läser detta) för jag ska upp tidigt på söndagen.

Nu ska jag kolla på några avsnitt av one tree hill och sen ska jag nog sova.
Oooj vilket långt inlägg det blev.


Ja bilden får tala för siig själv

ute och gick

Synundersökningen gick bra= inga glasögon 8)
Efter var jag hos middag hos farmor och farfar, mmmmmm farmors remulader in my ♥!
När jag kom hem gick jag och Sandra ut och gick i typ en timme, hade myycket att prata om! Har precis fixat mig inför kvällen och nu ska jag gå och sussa gott. (och hoppas på att ni inte hatar mig p.g.a uppdateringen)
Natti <3

seeent

oj, det blev jätte sent isäng, men jag har tränat iaf :) hahahah då får man vara uppe sent. Imorn ska jag på synundersökning och sen till farmor och äta, får se om jag hinner med något inlägg på kvällen.


lagom glad

,,

                                                          tidsinställt






mmmmmmmmm




Äppelpaj med myyyyycket marsansås!

så kan det gå om inte haspen är på

Jag skulle vaknat halv tio, men vaknade runt elva. Eftersom jag har möte med min mentor kl. 9 imorn måste jag vara rejält utmattad när jag ska sova, annars går det aldrig :)
Idag har jag inte nåt bestämt men jag ska på kör på eftermiddagen och sedan ut och gå. Jag har en så otrolig träningsvärk i ryggen så jag har svårt att gå, så jag ska försöka mjuka lite idag.
Fan vad jag babblar.
Hejdå

crochet







treeeena

sho, första dagen gick la bra. Efter drog jag och tjejorna till centrum och hängde där som ett par uteliggare, hahha närå. Köpte en tröja som ni kanske får se...
Sen har jag typ bara sovit (oops) och kollat oth. Får se om jag ska träna, men då måste det vara gratis, för jag har icke råd med terminskort än. :(


Den 22 augusti

Mamma väckte mig halv nio, och nu är jag färdig fixad. Eller fixad och fixad, lite smink och - eftersom jag sov med flätor- lockigt hår.
Ska dra om en kvart till skolan. Ååh pallar inte gå i regnet, menmen.
Ni får en übersnygg bild på mig f´ör några år sen.


ute med båten

tjooo
Som rubriken säger har jag och familjen varit ute med båten hela dagen. En helt perfekt slut på ett perfekt sommarlov! När vi kom hem så gick jag i en halvtimme typ och nu har jag precis duschat. Ska fläta håret också, Sen får det bli sängen. Måste vara utvilad tills imorgon. Dock kommer det nog bli ganska svårt att sova för jag sov på stranden och på båten idag. Inte bra!


den bjuder vi på, visst tjejer?

inspo






vad händer sen

Jag vill inte börja nian.
Alla säger att det ska bli kul att bli äldst på skolan, men tänk om man inte vill bli äldre? Tänk om man bara vill stanna upp och leva om allt igen.
Jag kommer fortfarande ihåg vilostunderna på dagis. Jag kommer fortfarande ihåg när jag och en vän skulle börja ettan och vi sa till varandra ''Gud vad stora och läskiga niorna är ''. Jag kommer fortfarande ihåg i tvåan då vi var 1-2an och vi tvåor hade en lektion för oss själva på fredagar och det var den bästa stunden på hela veckan. Jag kommer fortfarande ihåg i fyran när vi spelade basket på skolgården. Jag kommer fortfarande ihåg när man skulle börja sexan och saknade sin gamla lärare i 5an som fan. Kommer fortfarande ihåg alla bråk från sexan som igår.
Det är tider man glömmer när tiden går.

Jag vill inte börja nian, för man blir äldre, äldre för varje dag som går och man bara hänger på. Man glömmer att njuta för stunden, att uppskatta nuet.



Bild från gotland, en tid jag aldrig glömmer!

tänkte bara bjuda på en bild


brunett


profilbild nästa


'

'' Varje gång man släcker ett ljus, tänder man ett i sitt hjärta.''
Vad händer när ljuset brunnit upp?

i'm back


tog en liten pause över sommaren men jag s ka försöka blogga som vanligt nu igen dåå.
Det har väl inte hänt så mycket under sommaren, varit med kompisar, gotland, kusinträff, hundköp mm. Men kul har det varit. Ångrar inte en sekund av komfirmationen på gotland, det var det roligaste jag varit med om!! Och sedan komfirmerades vi i världens bästa grupp.
Jag har haft en väldigt bra sommar med andra ord!


hahahhaha

SEGWAY!!!!

RSS 2.0