hej jag har orange hår

-

this song saved my life


i can't sleep

I hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boats
and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rhyme

I hate it... I hate the way you're always ri,ght
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry.

I hate it when you're not around,
and the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way i don't hate you,
not even close,
not even a little bit,
not even at all. 

Inte hemma

Tjena mittbena! Jag har inte varit hemma på ett tag, däråt uppdateringen. Jag är hos min mormor och morfar i Örebro, men vi åker hem imorn på förmiddagen, men det blir nog ingen uppdatering tills dess. Inte har man förberett några tidsinställda heller. Men nu ska jag skriva lite. Ciao!

nittonde juni tvåtusenelva

Tjoooo!
Vaknade typ klockan tio, men låg kvar i sängen i två timmar. Busigt!
Men idag är det skitväder som vanligt och jag och mamma kanske ska dra till IKEA. Jag vill köpa ljus, maaassor av ljus! Annars händer väl inget specielt.

dessert



Skär en banan på mitten och skär sedan några snitt på tvären. Stoppa i choklad.



Stoppa in den i mikron i ca 1 och en halv minut, men kolla den hela tiden.



Klart! Ätes med sked. Det går jätte snabbt att göra och den tar slut lika snabbt :(

maaat


Idag åt vi grillat med vitlökssmör, potatissallad, och färska frukter, såhääääääär gott!

slinga håret




Ungefär i den här färgen vill jag slinga håret i! Bilder från weheartit

dragkedja

Jag hade ett par gamla jeans som var lite försmå så jag klippte dom till shorts istället. Jag gjorde även lite slitningar och tvättat dom. Nu ska jag även sy fast en dragkedja från ett par jeansleggins som jag inte använder.
om jag orkar ta fram symaskinen dvs.





gårdagen

Igår så skulle jag och mamma åka och köpa tyg till baksidan. Vi åkte först till Jysk i Länna, men dom hade inga snygga tyger men jag fick två fotoramar. Har letat som en galning efter dom. Jag har kollat på jysk i brandbergen men dom har aldrig dom. Cornelia har likadana och jag har en nästan likadan fast större som hänger på väggen från IKEA.


Han i mitten är en gaaaammal bild på min kära bror när han var liten, söt va? Värsta harrypotter brillorna


konstig som jag är...

...Så bakade jag muffins kl tio igårkväll. jag använde receptet härifrån fast med vanligt vetemjöl. Jag delade smeten i två delar så jag gjorde halva vanilj och halva choklad. Mums!




if you got the money- jamie t



städa

Tjoho, vaknade för en timme sen av att mamma väckte mig. Åh gud vad svårt det var att gå upp idag. Stort minus för vädret också. Idag ska jag vara hundvakt (sista dagen), och försöka städa samtidigt! Vi får gäster ikväll så viu måste städa lite. Mitt rum ser ut som ett bombnerslag.

Bild från förra sommaren

new in

För några veckor sen beställde jag lite saker från H&M's hemsida, köpte två saker på rean men jag kommer inte ihåg vad sakerna kostade.






Den är svart egentligen


you gotta love black


imorse




JORDEBÆR


flätade ryggar


Oth

One Tree Hill säsong 8 återvänder på kanal 5 söndagen den 31 Juli! Då kommer avsnitt 12 visas, för dom som kollar på TV. :)

skitväder

Usch, hatar när det regnar på sommaren!
Man kan inte göra nånting förutom att vara inne och slappa typ.
Idag ska jag vara hundvakt, sen ikväll ska vi till Rudan med klassen och grilla och ha det myys. Kanske inte bästa dagen för det menmen.
Nu ska jag göra pankakor med fläderblom i för mamma hade plockat det och hon sa att det var jätte gott att ha i pankakor, hmm får väl se :)

riksdaler

Fick 100 för VG och 250 för MVG, för min pappa är GALEN! Och jag fick 8 VG och MVG och ett G, så ni kan ju räkna ut hur mycket det blir (inget för G, men dyrt för pappa).




Sliten chey, tjohej på dey

insperation










nice stuff


sött linne från lindex 150:-


smexig väska från H&M 200:-

målat naglarna


Fransk manikyr!

fräsching

Har precis dushat, har även rakat benen och nu sitter jag med ansiktsmask.
Idag slutade vi vid lunch så jag gick hem och var hundvakt. Har även städat rummet, fixat tårta till imorgon och rensat jordgubbar från sniglar, larver och äckelgrus. Jordgubbarna är till att ha på tårtan. Det är en tradetion att äta jordgubbstårta på skolavslutningen i vår familj. Dock har jag slutat 'fira' skolavslutningen med familjen och bytt ut dom mot vännerna. Snäll jag är!


En jordgubbe som ser ut som en pussmun

kortärmade skjortor



Kortärmade skjortor, hiss eller diss?  För mig blir det stor diss! Tycker inte att det är snyggt nånstans.

yey


-

Om du går i korridoren och alla kollar snett,
fortsätt bara gå i den riktning som känns rätt,
och kom ihåg, det är inte din ensak
att fixa så deras jävla syn blir rak

fashion

Svt2 har visat ett program som följer modeveckan i Paris, London, och Milano. I varje avsnitt får man följa med på visningar, intervjuer med olika designers och det är även ett repotage i varje avsnitt. Man får förlja repotage om Peter Farago (en känd modefotogram från Sverige), skodesignen Max Kibardin, och parfymören Alberto Morillas som bla. har gjort dofterna Calvin Kleins 'CK one' och Kenzos Flower


Om man missat något av programmen kan man kolla igen på svt.se/play, men skynda för de försvinner ganska snabbt!

chill med Rally i skuggan

Jag vaknade kl. 9 av mig själv så jag gick upp och såg att altandörren var öppen. Så jag gick ut och kollade vad som stod på och då ser jag att pappa och Rally ligger i soffan och sover!




stor fet diss till h&m's hemsida

Ja, som säckert många vet så har H&M gjort om sin hemsida. Vilket jag tycker är sämst gjort!




Tycker att 'förra' hemsidan var mycket bättre och det var lättare att hitta. Nu har dom gjort så att man scrollar ner när man vill se kläderna. Inte bra, inte bra.

besviken




Detta är några av mittenbilderna i Elsas mode. De är en catwalksmodell på varje sida och sedan massa tidningar och champangeglas och en allé bakrunden? Nästan ingenting som har med mode att göra. I förra boken (Elsas mode) var de iallafall collage med smink och affärer.

ute och steker, igen

Idag har jag varit sjuukt trött.
Direkt när jag kom hem somnade jag och sov till kl.5. Nästan 2,5 timme. Tur att man är ledig då så man inte har nån press på sig för att gå och lägga sig tidigt. Är ledig på fredag också, då ska jag och mamma till Sundsvall. Åker imorn vid 4 så jag kommer inte uppdatera på några dagar. Men kan ju fixa några tidintällda.

Juste, åt nudles in a cup också, satan vad gott det var!


Bild från igår.

skitbra blogg!






http://imfancy.blogg.se/

En mycket bra insperationblogg som jag hittade på blogg.se's startsida!

ingen data

Blev lite stressigt till kören, cyklade som en galning, men hann till tio i. Är man bäst, eller vad? Sen när jag kom hem (vilket var över åtta) så skulle jag äta och sedan direkt ut och gå i en halvtimme. Nu har jag precis duschat och provat de som mamma kom hem med idag.
Men nu ska jag gå och lägga mig, var sjukt trött idag. Höll nästan på att somna på SO:n.
Gonatt ♥


En bild från mars

perfect

Fick syn på en perfekt T-Shirt på new look' hemsida.



£ 8.99 ca 100 kronor.

WOW!

Shit vilken tur jag har! Jag hittade en nästan likadan tröja som den från ginatricot som jag la upp för någon vecka sen. Den här är från lager 157 och är en 50 lapp billigare. Den kommer inte in föräns slutet av juni men det är bara att vänta.
Nu väntar det stora problemet om vilken man ska ha.



sista skoldagen

Ja, med lektioner alltså. Den var ända ganska soft. Har bara läst dikter svarat på lite nutidsfrågor och haft qympa. Vi fick sluta tidagare, runt ett och jag har bara tillbringat tiden i vår soffa på altanen med en bok framför näsan. Nu ska jag kolla på MTV Movie Awards som jag missade i söndags.
Hare


söta klänningar


Älskar den här sortens klänningar. Lite gammaldagsa och söta.

Rudan

Tja.
Hel najs idag! Först sola, sen bada med tjejorna i Rudan, sen var bror, hans sambo och hans kompis här och åt. Och sist men inte minst en åktur med moppen. Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på vampire diaries och imorn är det skola. Har dock ingen aning när vi börjar, men det löser sig nog.






stek ;)

på önskelistan


En vit stoooor T-Shirt står högt på min önskelista just nu. Med en färgad bandeau-bh under och instoppad i ett par jeansshorts. Gal1 snyggt.

ogräs

Har precis plockat allt ogräs där vi har sått nytt gräs. Det tog typ 100 år!
Nu vill jag bada!

Tumblr_lm8k9lh6l21qituglo1_500_large

statestiken sjunker igen :(

Ja som rubriken säger så suger det. Men men. Jag har inte orkat blogga idag mer än ett inlägg. Har bara slappat och kollat på vampire diaries. Världens bästa serie!
Nu måste jag typ städa och dammsuga mitt rum. Dammråttorna har kalas på mitt golv. Sen ska jag försöka spela lite gitarr, har inte gjort det på länge men jag har inte orkat och varit tom på insperation. Så det suger också. Shit nu måste jag sluta babbla!


Farsta centrum

Idag så åkte jag och Cornelia till Farsta C och var där en stund. Båda var fett sega så vi gick mest och drällde. Köpte iallafall en glass med 4 kulor, och torrshampo.
Jag är hemma nu och funderar på om vi ska åka och bada men vi har svårt att bestämma oss. Raman eller Rudan? Raman är närmare mig och rudan är närmare henne. Hahaha, vilka stora problem vi har!





inperation








Nastygal.com


Sååå snyggt linne♥
270 :- och från Nartygal.com

källa

marry me?





midsommar





En jättefin midsommar outfit enligt mig! En krans bestående av enbart vita och rosa blommor, och ett par ljusa shorts och en vit t-shirt med en cardigan. Skitsnyggt med andra ord!

fem små hjärtan

♥ Jag har tinitus, och jag hatar när det är tyst

♥ Jag hatar mitt rum

♥ Jag vill bli designer eller kurator

♥ Jag blir är besatt av serier, jag följer ca. 6 st

♥ Jag har svårt att visa känslor i ord

I like




Älskar sådana här modeller på cyklar. Kanske ska önska mig en i konfirmationspresent. Who knows?

smart tjej, hejhej

Jag tog bussen hem från Cornelia och direkt när jag kom  hem somnade jag i soffan. Jag måste varit jättetrött!
Aja, idag ska jag typ städa mitt rum och kaaanske åka och bada. Vi får se. Men jag ska iallafall ut i solen. Måste bädda om i sängen också -.-
Nu ska jag fortsätta.
Bye





hos cornelia

Efter stan så skulle Cornelia till sin pappas jobb för att hämta busskort. Men han var så snäll så han skjutsade oss till rudan för ett spontan dopp i underkläder. Hel najs dag, med andra ord!
Nu är jag och Sara hos Cornelia och vi ska ha en "mini tjejkväll".

vampire diaries


Har börjat kolla om alla avsnitt på vampire diaries. En sjukt bra serie.
Jag och alla tjejer ska in till stan idag och shoppa lite! Det kommer säckert vara jätte mycket folk för mamma sa att den här dagen och mellandagsrean är de stora "shopping dagarna". Hahah, lyckat. Jättevarm och jäätte mycket folk. Men nu ska jag klä på mig och borsta tänderna.
Ciao!



Nyss vaknat

Har nyss duschat kroppen och rakat benen så nu är jag fräching. ska äta lite frukost, klä på mig och cyckla till rudan. Vi ska som sagt bada idag. Håll tummarna för att det inte är iskallt i vattnet.


Kan Dee






Källa


AHHAHAHA, igen ;D



Hihihihihi, kolla fötterna!!


Hahahaha, är bara tvungen!

 

HAHAHAH

Smex från h&m's rea

 
Linne 40:-                                             Väska 125:-

Aa, hittade inte så mång snygga saker men här är några kap iallafall

Kan inte kolla statestik?

Något är knaz med blogg.se!
Men det blev inget rudan idag, de var för slöa! Blir kanske imorgon i så faal och kanske igen på lördag. Men på fredag tror jag att det blir stan. Hahah mycket kanske men vi är lite tröga på att bestämma oss. Det är såå skönt att inte behöva tänka på lexor eller annat som har med skol an och göra.


sovmorgon

Idag börjar vi 9.20 så jag har fått sova ut ganska ordentligt, vilket var jätteskönt!
Har SO förhör idag och efter skolan kanske jag och tjejorna åker och badar, vi får se.

bok-tips


Jättebra tjejbok!
För er som gillar att läsa om mode och om stockholms nattliv är dom här bockerna ett måste!

RSS 2.0