they're all the same but still so different







.


sweitcherbadet

imorn drar jag och tjejerna till sweitcherbadet. Har faktiskt aldrig varit där, trots att vi har båten i närheten. Men det ska bli mysigt, man ska ha picknick med sig så vi ska träffas vid sabis och sen ta bussen dit.






några bilder från dagarna som gått

in action



fixat cornelia


nastygal


painting




(ska givetvis ta bort med tops)

when the stars go blue






lollollollollol









http://damnyouautocorrect.com/

erin wasson








everybody need information















pics: weheartit

sanningen

"Var inte för tjock, eller för smal, för mörk, eller för ljus. Var inte för sexig, eller för jagad, för smart. eller för dum. Var dig själv, men se till att passa in"

En ganska bra dikt som beskriver hur det är idag!
Man ska vara perfekt helt enkelt. Annars har man inte förtjänat nån respekt.
Om man tar bloggvärlden till exempel; går man in på kissies blogg kan man läsa komentarer som 'fan, du äcklar mig' och 'gå och dö'. Vem fan skriver sånt till en annan männinska?!
Men om man därimot går in på kenzas så ser man komentarer som 'snygg som vanligt' och 'du är perfekt ju!'.
Är det för att människor väljer ut offer som ska utsättas för sånt här skit. Att man försöker få med så många som möjligt för att försöka förstöra den här människans liv. Nu är det inte så att jag gillar kissie , men jag skulle aldrig sätta mig och skriva nåt sånt.
Fan, alla har väl rätt att leva?

Man kan inte ändra hur man ser ut. Jag till exempel kommer aldrig se ut som en pinne för jag har en kraftig benstomme. Det ända vi kan göra tänka på är hur vi är mot andra. Men jag är en sån som tror att personer aldrig förändras. Har man en gång varit psykopat är man det livet ut. Det är likadant om någon sviker dig så kommer den personer åtminstonde svika en person till.

Men det här men utseende. Jag tror att det är mest tonåringar som nojjar över nåt små problem och fokuserar bara på det istället för på helheten. Vissa fastnar i det till dom blir vuxna medan många kommer över det.
Om Du tycker att dina läppar är små, konsentrera på dina sjukt snygga ögon istället. Visst sådant här läser man i tidningar hela dagarna, men det stämmer ju faktiskt.

Jag tror jag aldrig har hört en tre-åring säga 'Omg, mina läppar är så små. Jag ska nog plastikoperera mig när jag blir äldre'.

rachel bilson









RSS 2.0